Izurjeni, strokovno podkovani, vrhunsko opremljeni in dovolj drzni za vsakovrstna terenska dela. 

V našem jeziku kaskaderstvo ne pomeni izvajanje zahtevnih akrobacij v nevarnih filmskih prizorih, temveč spopad z vsemi tistimi težavnimi deli na tleh, višini ali v globini, ki se zdijo na prvi pogled neizvedljiva. Kaskaderji smo izurjeni in strokovno podkovani za najbolj zahtevna terenska dela. Dobro poznamo tehnične karakteristike naše opreme ter fizikalne zakonitosti in pravila, ki veljajo v naravi. Pri vseh članih ekipe štejeta predvsem vrhunska fizična in psihična pripravljenost; tako ni presenetljivo, da jih večina izhaja iz alpinističnih vrst ali pa so tako ali drugače športni zapriseženci. 

Vodstvo 


PETER Poljanec, direktor podjetja

041 611 891 

peter@kaskader.si

Peter Poljanec

V podjetju Kaskader je Peter leta 1992 združil svoje veselje do plezanja in dela v naravi ter znanje in izkušnje, pridobljene z alpinističnimi podvigi, izvajanjem zahtevnih višinskih del, vodenjem del v gozdarstvu pri posekih in spravilu lesa s pomočjo žičnic ter delom v Soškem gozdnem gospodarstvu Tolmin pod mentorstvom Silvija Blaja in sodelavcev. Peter je izšolan gozdarski tehnik, gorski vodnik z mednarodno licenco, alpinistični inštruktor in član Gorske reševalne službe Tolmin. Predvsem pa je človek, ki pri svojem delu še danes resnično uživa. 


JERNEJ Poljanec, operativni vodja del

041 652 950 

jernej@kaskader.si

Kaskaderji_Jernej Poljanec

Jernej se je Kaskaderjem pridružil leta 2011 kot operativni vodja del, ki skrbi za brezhiben potek projektov, predvsem na področju sanacije plazov in brežin na težko dostopnih terenih. Po izobrazbi je elektrotehnik energetik, svoje znanje pa stalno izpopolnjuje z udeležbo na strokovnih seminarjih. Leta 2016 je uspešno opravil strokovni izpit iz vodenja posameznih del s področja elektrotehnike in telekomunikacij, od leta 2019 pa je vpisan tudi v imenik vodij del pri Inženirski zbornici Slovenije. Obenem ima licenco za izvajanje minerskih del, ki so nepogrešljiv del dejavnosti podjetja. 


TAMARA Poljanec, administracija 

05 372 82 70 

031 763 934 

E tamara@kaskader.si

V vseh papirnatih vojnah, ki potekajo v zaodrju našega podjetja, se bojuje Tamara. Kot naša administrativna sodelavka vodi in izvaja vse tiste procese, ki so potrebni za nemoteno delovanje in poslovanje podjetja: pripravlja dokumentacijo za razpise, skrbi za nabavo materiala, njena posebna moč pa je, da lahko v vsakem trenutku iz rokava strese detajle o naših preteklih projektih in dosežkih.