Naša ekipa


Peter Poljanec

DIREKTOR

Naravo in še posebej gore imam rad že od nekdaj. Sem gorski vodnik z mednarodno licenco, alpinistični inštruktor in član Gorske reševalne službe Tolmin. Znanje in sposobnosti, ki sem jih pridobil z alpinističnimi podvigi in delom v Soškem gozdnem gospodarstvu Tolmin pod mentorstvom Silvija Blaja in sodelavcev, so temelj mojega nadaljnjega uspešnega dela. Ko so se po osamosvojitvi Slovenije razmere v gozdarski dejavnosti začele slabšati, sem se odločil za samostojno pot. Gradil sem jo na znanju in izkušnjah, pridobljenih s plezanjem v gorah,  izvajanjem zahtevnih višinskih del, ter vodenjem del v gozdarstvu pri posekih in spravilu lesa  s pomočjo žičnic.
Tako je leta 1992 nastalo podjetje Kaskader, v katerem sem združil veselje do plezanja in dela v naravi. Kot se je pokazalo, sem se dobro odločil – in še zdaj uživam pri delu, podjetje pa uspešno posluje v zadovoljstvo naročnikov.


Jernej Poljanec

OPERATIVNI VODJA DEL

Brez dobrega operativnega vodenja pač ne gre in zato skrbim jaz. V svojem že kar dolgoletnem delovanju pri firmi imam za seboj že kar nekaj uspešno vodenih projektov v zadnjih letih predvsem na področju vgradnje in montaže podajno lovilnih sistemov. Skrbim za vrtalni program, da deluje brezhibno in tako s tega področja stalno nadgrajujem svoje znanje tudi z obiski raznih seminarjev. Sem miner z licenco, zato opravljam tudi minerska dela. 


Tamara Poljanec

ADMINISTRACIJA

Da delo poteka nemoteno s področja same administracije, priprave potrebne dokumentacije za razpise, tekoče delo, nabavo materiala ter vse papirnate vojne, ki je potrebna za nemoteno delo firme je v moji domeni. Tako skrbim, da je vse urejeno kot mora biti.